YIEHA, je houdt een stippenfeest!

Wat ontzettend leuk dat je een puntgaaf creatief feestje geeft. Zijn de slingers opgehangen, heb je lekkers bij de hand en staat er muziek aan? Misschien houd je meer van rust of heb je het partypakket om kinderen te vermaken die zich even vervelen. Allemaal goed en geen punt. Wees wel gewaarschuwd; voor je het weet heb jij het #stipstijlvirus ook te pakken!

In de video stel ik me aan je voor en vertel ik wat je kunt verwachten. Onder de video vind je nog wat handige tips.

Handige links

Ik wens je ontzettend veel plezier met je partypakket. Tijd met elkaar doorbrengen én iets met je handen maken is zó waardevol. Geniet ervan! Ik weet zeker dat jij en je mede-feestvarken straks ook een prachtig gestipt voorwerp hebben.

Hieronder vind je een paar links naar handige blogs die ik eerder schreef.

Heb je een vraag? Check of je antwoord al tussen de veelgestelde vragen staat.

Wil je meer tips? Bekijk dan één van mijn boeken of volg de online basiscursus Stipstijl. Check ook de tijdelijke aanbieding onderaan deze pagina!

Ook deel ik regelmatig gratis handige stiptips aan VIP stipster, via mijn social media kanalen en mijn site. Ben je nog geen VIP stipster? Meld je hier eenvoudig en gratis aan.

Veel stipplezier! Liefs Nienke

 

PS vergeet je niet om mij te laten zien hoe je stippenfeest was? Deel het online met de hashtag #stipstijlparty en tag @stipstijl. Ik kijk ernaar uit!

 

Veel stipplezier!

Laat jouw stipwerk zien
Neem ons mee in de feestvreugde en laat zien hoe jouw stippenfeest was! Deel jouw foto via social media, tag @stipstijl en gebruik de hashtag #stipstijlparty. Elke week zet ik een stipster #inthestiplight. Die persoon krijgt een verrassing thuisgestuurd.

Tijdelijke aanbieding
Lijkt het je leuk om samen met mij te stippen en wil je graag alle basistips en tricks van het stippen rustig uitgelegd krijgen? Volg dan mijn online videocursus. In 5 modules leg ik alles uit. Je krijgt tijdelijk € 8 korting en betaalt slechts € 41,00. De cursus is 100 dagen onbeperkt toegankelijk.  Lees er hier meer over.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.