Stipstijl Summer Surprise – doe mee!

Ik doe het vaker; in binnen- en buitenland, zomaar ergens iets verstoppen dat ik zelf gestipt hebt. Gewoon om mensen te verrassen.

Zo heb ik eerder bordjes verstopt in mijn woonplaats Veenendaal, maar ook in Utrecht en in de duinen bij de Noordzee. Verder in Parijs, Spanje, Kroatië, Denemarken, Zweden, Sri Lanka en zelfs in Australië!

In het laatste land, waar ik mijn inspiratie vond om te starten met stippen, heeft StipSter Joyce een gestipt bordje voor mij verstopt.

Doe jij deze zomer ook mee? Verstop een gestipt item en maak iemand anders blij.

Zo werkt het:

  1. Stip een voorwerp en patroon naar keuze.
  2. Voeg een kaartje toe, (gebruik het downloadbare kaartje of maak er zelf één) en doe dit bij je stipwerk.
  3. Pak het pakketje opvallend / als een kadootje in en verstop het op een verrassende plek.
  4. Maak een foto van de verstoplocatie. Deel deze foto uiterlijk zondag 1 september met ons. Stuur het naar info@stipstijl.nl o.v.v. Stipstijl Summer Surprise en maak kans op één van de vijf verrassingsenveloppen t.w.v. € 15,00.
    Je kunt daarnaast ook je foto online delen en de hashtag #ifoundstipstijl gebruiken.
  5. Duim dat jouw pakketje gevonden wordt en dat de vinder een bericht naar je stuurt.

Heb je een reactie van de vinder gekregen? Dan vinden wij het erg leuk om dit ook te horen! Tag ons op social media en/of stuur ons een e-mail.

Wil je meer items verstoppen? Download en print dan het uitdeelkaartje een aantal keer en/of maak er zelf meer bij.

Veel succes en plezier! Liefs Nienke

PS. Iedereen die een bestelling plaatst in mijn webshop krijgt, zolang de voorraad strekt, een zakje met een uitleg over de Stipstijl Summer Surprise met een uitdeelkaartje.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.