Stiptip – bewaarflesjes gebruiken

Mijn kennis over stippen op keramiek deel ik graag met je. Het is zó leuk om te doen! Met alle liefde geef ik workshops Stipstijl door het hele land en voor elk niveau. Binnenkort zijn er ook online workshops. Daarnaast staat in mijn boeken alles wat je nodig hebt om zelf aardewerk om te toveren tot stipkunst.

Deze #stiptip gaat over het gebruik van een bewaarflesje; ideaal om verf in te mengen en ook lang in goed te houden.

Veel stipplezier!

Laat jouw stipwerk zien
Heb je deze stiptip toegepast? Deel jouw foto via social media, tag @stipstijl en gebruik de hashtag #stipstijlvirus. Elke week zet ik een stipster #inthestiplight. Die persoon krijgt een verrassing thuisgestuurd.

Heb je iets aan mijn tips?
Laat het weten in mijn berichten op social media. Like, reageer, tag en/of stuur door. Ik weet dan dat dit soort berichten gewaardeerd worden. Het helpt ook om het #stipstijlvirus te laten groeien zodat meer mensen er kennis mee kunnen maken.
Ben je op zoek naar de fijnste stipmaterialen voor het mooiste resultaat?
Vind D.I.Y. boxen, keramiek, handige tools, porseleinverf, patronen en kado’s in mijn webshop!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.