Stiptip

Mijn kennis over stippen op keramiek deel ik graag met je. Het is zó leuk om te doen! Met alle liefde geef ik workshops Stipstijl door het hele land en voor elk niveau. Binnenkort zijn er ook online workshops. Daarnaast staat in mijn boek Stippen. alles wat je nodig hebt om zelf aardewerk om te toveren tot stipkunst.

Op deze pagina vind je tips om het stippen makkelijker, mooier of leuker te maken. De inhoud wisselt, dus kom regelmatig terug en/of schrijf je gratis is als VIP stipster en krijg deze tips direct in je inbox.

Deze #stiptip gaat over het zetten van een grote stip. Kleine stippen zetten, dat gaat de meeste mensen prima af. Een mooie grote stip plaatsen, dát vinden sommigen wat uitdagender. Hoe houd je je stokje en zorg je dat de stip goed rond is? En waar let je op als je die grote stip in het midden van je cirkel zet?

Je krijgt een paar handige tips. Dit keer geen tekst en foto’s, maar een video. 
Meer handige tricks vind je in mijn boek Stippen.

Veel stipplezier!

Laat jouw stipwerk zien

Heb je deze stiptip toegepast? Deel jouw foto via social media, tag @stipstijl en gebruik de hashtag #stipstijlvirus. Elke week zet ik een stipster #inthestiplight. Die persoon krijgt een verrassing thuisgestuurd.

Heb je iets aan mijn tips?

Laat het weten in mijn berichten op social media. Like, reageer, tag en/of stuur door.
Ik weet dan dat dit soort berichten gewaardeerd worden. Het helpt ook het #stipstijlvirus te laten groeien zodat meer mensen er kennis mee kunnen maken.

Ben je zoek naar de fijnste stipmaterialen voor het mooiste resultaat?
Vind D.I.Y. boxen, keramiek, handige tools, porseleinverf, patronen en kado’s in mijn webshop.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.
Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.