Stiptip – papier schoonhouden

Mijn kennis over stippatronen maken deel ik graag met je. Het is zó leuk om te doen! Met alle liefde geef ik (online) workshops Stipstijl voor elk niveau. Daarnaast staat in mijn boeken alles wat je nodig hebt om zelf aardewerk (of andere ondergronden) om te toveren tot stipkunst.

Ook deel ik regelmatig gratis stiptips aan VIP stipsters, via mijn social media kanalen en mijn site.

Heb je het ook al gehad, ben je lekker op papier aan het stippen, zit de onderkant ook onbedoeld onder de verf. Nu vind ik het zo z’n charme hebben als je ziet dat iets met de hand is gemaakt. Toch snap ik het ook als je je papier schoon wilt houden.

Bij mijn papieren goodies met voorbedrukt patroon, lopen de stippen door tot over de rand. Dat geeft risico op vlekken op de achterkant van het papier.

Ik heb een video voor je gemaakt waarin ik een handig #stiptip met je deel om die stippen op de rand mooi te zetten én waarbij de achterkant schoon blijft.

Veel stipplezier! Laat je zien wat je zoal maakt?

Wil je ook aan de slag met stippen op papier? Ontdek alle items; van ansichtkaarten, boekenleggers, vlaggetjes met voorbedrukte stippatronen. Er zijn ook blanco kaarten met dat fijne laminaatlaagje.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.