Stiptip: verdeling van 6-en maken op Stipstijl sjablonen

Hopelijk heb je al ontdekt hoe leuk en ontspannend stippen is. En ook hoe je eenvoudig in een korte tijd allerlei dagelijkse voorwerpen zó omtovert tot unieke stipkunst.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met het ontwerpen van stippatronen, workshops gegeven aan duizenden mensen in Nederland en daarbuiten en heb ik diverse materialen ontwikkeld die het stippen prettiger, leuker en ook mooier maken.

Met veel plezier deel ik mijn favoriete stiptips met jou, zodat ook jouw stipwerk steeds mooier wordt en je veel plezier aan het stippen beleeft.

Dit doe ik via social media (volg je me al op Instagram, Facebook en Pinterest?), maar ook op YouTube en natuurlijk altijd als eerste aan de VIP stipsters, mensen die op mijn mailinglijst staan.

Dit keer laat ik je in een video zien hoe je een verdeling van 6-en op een sjabloon maakt. Dit gebruik je bijvoorbeeld voor de populaire patronen Passiebloem en Beau Blom, en ook bij het nieuwe stippatroon Dot Under.

Deel jouw resultaat

Heb je wat aan deze blog gehad en een #stiptip toegepast? Deel je resultaat dan op Instagram en gebruik de hashtag #stipstijlvirus en tag @stipstijl. Vind ik leuk!

Op deze pagina vind je nog veel meer stiptips. Heb jij nog een tip die niet in het rijtje staat? Deel het gerust met mij. Wellicht stip jij weer anders. Iedereen is leraar en leerling. Mail jouw tip naar info@stipstijl.nl

Toppers uit de Stipstijl webshop

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.