Stiptip – bewaarflesjes gebruiken

Mijn kennis over stippen op keramiek deel ik graag met je. Het is zó leuk om te doen! Met alle liefde geef ik (online) workshops voor elk niveau. Ook in mijn boeken staat alles wat je nodig hebt om zelf toffe stipkunst op aardewerk (of andere ondergronden) te maken. De techniek die ik gebruik kan je op allerlei materialen toepassen.

Deze #stiptip gaat over het gebruik van een bewaarflesje; ideaal om verf in te mengen en ook lang in goed te houden.

Veel stipplezier!

Alles weten over het stippen? Volg de videocursus!

Ontdek hoe leuk, eenvoudig en verslavend stippen is. Leer alle basisprincipes en ervaar hoe ontspannend het is om je eigen keramiek om te toveren tot creatieve stipkunst. Aan het eind van deze cursus heb je een mooi bordje gestipt én genoeg kennis en vertrouwen om zelfstandig door te gaan. Waarschuwing: je blanco servies is niet meer veilig. Voor je het weet heb je het #stipstijlvirus ook te pakken!

De basiscursus keramiek beschilderen in het kort:

  • meer dan 12 video’s
  • volledig in jouw eigen tempo en tijd te volgen
  • 100 dagen onbeperkt toegang
  • inclusief korting op benodigde materialen
  • BONUS: downloadbaar patroon Little Lights met heldere illustraties.

Nu tijdelijk met €8 korting. Je betaalt nu slechts €41 in plaats van €49!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.