Extra tips Stippen op Papier

Wat leuk dat je aan de slag gaat met imijn papieren goodies. Het is zó fijn om te doen en gaaf om straks je eigen kaarten, boekenleggers en/of prikkers te hebben!

Op deze pagina vind je inspiratie en een paar extra tips. Wil je nog meer tips? Bekijk dan één van mijn boeken of volg de online basiscursus Stipstijl. Check ook de tijdelijke aanbieding onderaan deze pagina.

Handige links

  • Is dit de eerste keer dat je gaat stippen? Lees deze blog met tips over starten met een nieuwe hobby.
  • Tips over stippen op papier vind je hier.
  • Spiekblad stipmaten. Tip: print deze pagina in kleur en op 100% uit.
  • Via mijn blogs lees je allerlei verhalen, krijg je handige tips, zie je een kijkje achter de schermen en lees je leuk nieuws. Vaak gerelateerd aan Stipstijl. En soms niet :-). Een aanrader om te bekijken!

Veel stipplezier!

Laat jouw werk zien!

Ik hoop dat je veel plezier aan het stippen beleefd en kijk ernaar uit om je stipwerk te zien. Er zijn al veel mensen die het #stipstijlvirus hebben en online is er onwijs veel inspiratie te vinden. Er zijn al meer dan 10.000 foto’s gedeeld met mijn hashtag. Een super waardevol inspiratiebron voor jou!

Laat ook jouw werk zien, inspireer anderen en maak kans om op deze pagina getoond te worden! Gebruik #stipstijlvirus en tag @stipstijl zodat ik het gemakkelijk kan vinden.

Meer handige stiptips

Online basiscursus Stipstijl

Wil je alle basis technieken van het stippen onder de knie krijgen? Vind je het fijn om in je eigen tijd, je eigen tempo en eigen plek iets nieuws te leren? Wil je mooie bordjes met patroon Little Lights maken? Volg dan mijn online basiscursus!

Aan de hand van duidelijke videolessen leer ik je in 5 modules alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Ook stippen we samen een compleet bordje. Je krijgt 100 dagen toegang tot een exclusieve leeromgeving en kunt de cursus zo vaak volgen als je wilt. Goed om te weten; de cursus heeft nu tijdelijk een flinke korting. Je krijgt €8 korting en betaalt slechts €41,00. De cursus is 100 dagen onbeperkt toegankelijk. Bekijk het hier.

leer zelf stippatronen maken met videolessen

Stipstijl boeken

Vind je het prettig om alle informatie in je hand te hebben? Weet dat ik inmiddels twee boeken heb geschreven én een werkschrift heb gemaakt die je helpen om prachtige stippatronen te maken. De twee boeken zijn in de bestseller top 60 gekomen en zijn voor elk niveau leerzaam en inspirerend.

Elk boek bevat een schat aan informatie en veel toffe patronen die je stap-voor-stap kunt volgen. Bekijk ze hier en ontdek welke voor jou het meest geschikt is. Uiteraard kan je ook een exemplaar in de bibliotheek lenen.

VIP stipstermail

Eens per maand stuur ik een speciale e-mail naar mensen die zich hebben ingeschreven als VIP stipster. In die mail krijg je handige tips over het stippen, leuke verhalen van andere stippers, exclusieve informatie en inspiratie. Wil jij deze mail ook? Mail je dan eenvoudig en gratis aan. Je krijgt nu tijdelijk direct patroon BonBon Dots in je inbox.

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.