Verjaardagskorting!

Alleen vandaag ontvang je 15% korting op alle kaartensets

Vanochtend werd ik zingend wakker gemaakt door Remco en mijn kinderen en kreeg kaarten, cadeaus en ontbijt op bed.

​​YIEHA, vandaag ben ik jarig!

Ik vind het een mooie traditie om mijn verjaardag samen met jou te vieren en ook jou te verwennen.

Verjaardagen zijn dé perfecte gelegenheid om mensen in het zonnetje te zetten. Ik weet niet hoe jouw kalender eruitziet, maar naast mijn eigen verjaardag vieren ook veel vrienden en familie in deze tijd van het jaar feest.

Hoe speciaal is het als je iemand voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid échte post stuurt; vooral een kaart die je zelf hebt gestipt!

Daarom krijg je, alleen vandaag dinsdag 30 mei, 15% korting op alle sets kaarten in mijn webshop!

De actie geldt voor zowel alle kaartensets. Zowel de set met blanco kaarten waar je zelf een patroon op maakt, als op sets kaarten met een voorbedrukt patroon. Er is al een set van 4 mini-kaartjes verkrijgbaar voor € 2,51!

Met het stippen van een kaart ben je snel klaar, het is eenvoudig en leuk om een voorbedrukte patroon te stippen, en je hebt altijd een unieke kaart in huis.

Er is een kaart voor iedere gelegenheid. Stip eens een bedankkaartje aan de leerkracht, je oppas, of buren die de planten water geven als je op vakantie gaat. Of stuur een kaartje naar iemand die het moeilijk heeft.

Let op: de actie eindigt dinsdag 30 mei om 23:59 uur.

Dit zijn de actieproducten

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.