Verzenden en retourneren

Verzendingen
Het streven is om je bestelling binnen 1-3 werkdagen te versturen, mits het artikel op voorraad is. Heb je een product met spoed nodig, laat het me dan weten. Goed om te weten: bestellingen vanaf 19 juli worden vanaf maandag 12 augustus verwerkt.

Stipstijl maakt gebruik van PostNL voor de bezorging van jouw bestelling. Op het moment dat je brievenbuspost of pakket door ons wordt afgeleverd bij PostNL, ontvang je automatisch een track and trace nummer waarmee je je zending kunt volgen.

Retourneren/ruilen
Stipstijl wil dat jouw bestelling zo goed mogelijk afhandelen. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen. Is een product beschadigd bij aankomst, dan kan je dit product binnen 14 dagen, naar me terugsturen. Neem eerst even contact met me op om de klacht te melden. Ik zorg ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

Is een product niet naar wens dan kun je deze retour sturen binnen 14 dagen. Je dient vooraf contact met me op te nemen om de retour door te geven.

Na ontvangst van de retourzending zal ik het bedrag binnen 5 dagen terugstorten op jouw bankrekening. Stipstijl retourneert geen verzendkosten.