Verzenden en retourneren

 

Verzendingen

De artikelen op stipstijl.nl die uit voorraad leverbaar zijn worden, na ontvangst van betaling, binnen 1-2 werkdagen aangeboden bij PostMasters. De cut off tijd is om 13.30 uur. Bestellingen die op vrijdag voor 13.30 uur geplaatst zijn, worden op maandag bezorgd. Let op; na afronding van de bestelling kunnen er geen producten meer worden toegevoerd of gewijzigd.

In verband met de feestdagen worden er op de volgende dagen geen bestellingen verwerkt:
Goede vrijdag – 15 april 2022
2e Paasdag – 8 april 2022
Koningsdag  – 27 april 2022
Bevrijdingsdag – 5 mei 2022
Vrijdag – 6 mei 2022
Hemelvaartsdag – 26 mei 2022
Vrijdag – 27 mei 2022
2e Pinksterdag – 6 juni 2022

Je ontvangt bij pakketpost een bevestiging per mail zodra je bestelling bij PostMasters is afgegeven. Je krijgt dan automatisch een track & trace nummer waarmee je je zending kunt volgen (dit werkt helaas niet bij brievenbuspakket) en voorpret kunt beleven naar wat komen gaat. We doen ons uiterste best om van het uitpakken een feest te maken.

De kosten voor verzending en verwerking van de bestellign in Nederland bedragen tussen 2,49 – 6,95 euro. Voor België en Duitsland is het 5,95 – 8,95 euro, afhankelijk van het volume en gewicht.

Retourneren/ruilen

Stipstijl wilt dat jouw bestelling zo goed mogelijk afhandelen. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen. Is een product beschadigd bij aankomst dan kan je dit product binnen 14 dagen terugsturen. Neem eerst even contact met mij op om je klacht te melden. Ik zorg ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

Is een product niet naar wens of wil je het ruilen, dan kun je deze op eigen kosten retour sturen binnen 14 dagen. Je dient vooraf contact met mij op te nemen om de retour door te geven.

Na ontvangst van de zending zal ik het bedrag binnen 5 dagen terugstorten op jouw bankrekening. Stipstijl retourneert geen verzendkosten.

Meer informatie over de Stipstijl Klachtenregeling vind je hier.