Word VIP stipster en ontvang direct
gratis de online cursus Stipstijl

Al meer dan 2.800 mensen hebben zich aangemeld. Als VIP stipster krijg je;

* gratis handige tips over stippen
* exclusief nieuws en acties
* kijkje achter de schermen
* als eerste info over nieuwe tools en events

Vul je voornaam en e-mailadres in, word eenvoudig en snel VIP stipster en mis niets meer.

Schrijf je nú in en ontvang gratis de online cursus Stipstijl met patroon Happy Day!

Heel veel nieuwsbrieven verdwijnen direct in de prullenbak, maar de mail van Stipstijl niet. De vormgeving is een feestje, zo leuk, je wordt er gelijk vrolijk van! En er worden leuke en handige tips gedeeld, je bent direct op de hoogte van de tofste projecten. Als je van stippen houdt is dit gewoon een must, nou ja niets moet, maar toch… En ook belangrijk de frequentie is prima.

Maaike Sloothaak-Kersbergen

Dit is patroon Happy Day. Schrijf je in en krijg de online cursus direct in je inbox

Stippen is verslavend en iedereen kan het! 

Met de online cursus stip je, op jouw moment, jouw tempo en vanaf elke gewenste plek samen met mij mee. Ik geef je allerlei handige tips. Het patroon Happy Day is leuk en niet ingewikkeld. Ook als je nog geen stipervaring hebt, tover je keramiek om met een verbluffend resultaat. Je hebt zo een mooi cadeautje (voor jezelf) gestipt en wellicht is het de start van een nieuwe ontspannende hobby.

Zelf begon ik in 2003 met stippen nadat ik een jaar in Australië had gewoond en gereisd. De eeuwenoude stipkunst van Aboriginals inspireerde mij. Ik begon gewoon als hobby met spijkers uit de schuur. Direct merkte ik hoe leuk, ontspannend maar ook hoe verslavend het stippen is.

Nooit had ik toen kunnen bedenken dat stippen als dé nieuwe creatieve trend wordt gezien. Dat er duizenden mensen genieten van het #stipstijlvirus, er een Stipstijl-productlijn is én dat mijn eerste boek Stippen. een bestseller werd. Zó tof dat zoveel mensen het stippen ontdekt hebben.

Ik inspireer ook jou graag en leg van alles uit over hoe je mooie stippatronen maakt op je eigen keramiek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Het is echt een feestje om je VIP stipster mails te ontvangen. Het komt omdat ze vrolijk zijn opgemaakt en een positieve inhoud bevatten. Maar wat het mooiste is, is dat ze accuut je al dan niet in ruste stipvirus aanwakkeren. Je weet gewoon dat je geboost wordt om weer lekker aan het stippen te slaan. Ik vind de stipstip maar zeker ook de behind the scènes achtige onderdelen erg tof! Kan eigenlijk niets bedenken wat er nog beter aan zou kunnen. Wellicht de frequentie van uitkomen 😉.

Karen de Vooght

Jij staat als VIP stipster met stip op één. Ik geef je graag:

* exclusief nieuws en (win)acties
* gratis handige tips over stippen
* als eerste info over nieuwe tools en events
* een kijkje achter de schermen

Er zijn al meer dan 2.800 VIP stipsters. Zij krijgen waardevolle mails over stippen in hun inbox en missen niets.

Schrijf je nú in en ontvang gratis de online cursus Stipstijl met patroon Happy Day!

Stipstijl respecteert jouw privacy.