Winactie

Omdat mijn boek Stippen. zo enorm goed ontvangen wordt én om te vieren dat er een 5e druk verschenen is, geef ik graag iets terug. Ik heb 5 toffe stippakketten samengesteld t.w.v. 55 euro.

In het pakket vind je:

* gesigneerd exemplaar van mijn boek Stippen.

* set met 5 kunststof stipstokjes, handige voor 10 stipmaten

* kleurenkaart, fijn om nuances te maken

* Stipstijl pen “Ik maak van stippen geen punt”

* set van 18 verschillende Stipstijl sjablonen

Onder de VIP stipsters verloot ik drie pakketten. 

Wil je kans maken? Laat dan vóór donderdag 27 februari 20 uur weten wat jij zo leuk vindt of lijkt aan het stippen op keramiek. Inzendingen vanuit Nederland en België zijn welkom. De winnaars worden donderdagavond 27 februari via social media bekend gemaakt en krijgen persoonlijk bericht.

PS. Op Instagram én Facebook volgt binnenkort ook een actie waar je kans maakt om een stippakket te winnen. Uiteraard mag jij daar als VIP stipster ook aan meedoen.

Dit lijkt me / vind ik zo leuk aan het stippen:

149 Reacties

 1. Wanda Jacksteit

  Eigenlijk wil ik het pakket, mocht ik winnen, aan mijn dochter cadeau doen zodat zij kan ervaren hoe leuk het is.

  • Ina van Haaften

   Stippen is heerlijk ontspannend, en het is zo mooi om te zien hoe ‘kaal’ keramiek iedere keer weer iets unieks wordt, zo heb je altijd weer een origineel cadeautje om te geven! Ik doe graag mee voor de vriendin van mijn broer die heel graag wil leren stippen!

   • Ursula van Hassel

    Stippen doe ik het liefs samen met anderen. Onder het genot van heerlijke thee, koekjes en chocola en kletsen !!

    • Lianne

     In deze moeilijke periode waarin wij te horen hebben gekregen dat mijn moeder ongeneeslijk ziek is vind ik het fijn om te stippen…de kleuren maken me vrolijk en elke stip die ik zet denk ik minder aan “wat als…” dus stippen als afleiding en om me op te vrolijken!

    • Aileen

     Ik vind het leuk om te stoppen, omdat je dan langzaam van een wit stukje keramiek opbouwt naar een kunstwerkje. Ook vind ik het erg leuk om het gestipte item dan als kadootje weg te geven!

   • Nelleke Verbakel

    Stippen is even lekker ontspannen terwijl je toch altijd weer iets moois produceert.
    Stippen is even niet werken, het huishouden doen of bezig zijn met mijn gezin. Even me time en bezig zijn met kleur, heerlijk!

    • Sanne Ockhuijsen

     Het ultieme ontspan moment om van een saai bordje een kleurrijk geheel te maken. Stippen is voor mijn dochter van 11 en mijzelf het ideale zen moment. Even samen lekker freubelen met verf en iets moois maken!

     • Kim

      Heerlijk ontspannen in de avond en zien hoe met elke stip die je zet een uniek kunstwerk ontstaat. En dan kadoo doen aan de mensen om mij heen, dat geeft helemaal dubbel plezier!

    • Wilma Jansen

     Het stippen geeft je de mogelijkheid om telkens weer unieke orignele kado’s te maken/zelf te gebruiken……

     Een mooier ontspanning is er niet!

    • Jolanda van der Plaat

     Ik heb nog nooit gestipt maar wil dit graag leren zodat ik originele kadootjes kan maken voor familie, vrienden en cliënten. Het lijkt mij heel erg leuk om van niets, iets moois te maken. Iets wat ontspanning geeft tijdens drukke tijden. Heb wel andere leuke hobby’s die ik graag doe/deed, maar merk nu dat het tijd is voor iets anders, een andere uitdaging die ik graag aan wil gaan.

  • Afke Prins

   Ik heb nog nooit gestipt maar wil er graag mee beginnen. Ik vermoed dat het erg rustgevend is. Daarnaast wordt ik vrolijk van alle creaties die ik hier voorbij zie komen. Deze zelf te kunnen maken lijkt me echt gaaf.

  • Pepita Defoer

   Ik vind stippen zo heerlijk om mijn hoofd leeg te krijgen. Na een drukke werkdag en door mijn drukke gezin met 5 puber jongens, vind ik het heerlijk om achter m’n bureau te gaan zitten en te bedenken wat voor mooie stip creatie ik deze keer weer op keramiek kan zetten. Dan kan ik er weer even tegen aan.

   • Anneke

    Ik ben een beginnende “stipster” dit pakket zou mij goed op weg helpen om nog leukere en mooiere dingen te maken. Van het eind resultaat word ik helemaal vrolijk.

   • Paula

    Ik vind het leuk om mijn creatieve geest te prikkelen. Van tevoren heb ik wel een idee en dat ontwikkelt zich tijdens het stippen. Soms ga ik na week weer verder, omdat ik het toch nog niet ‘af ‘ vind! En ik stip vaak met mijn dochter. Zij vindt het fantastisch!

  • Nicole Mannak

   Ik vind het tof om te zien hoe iets saais omgetoverd kan worden tot iets kleurrijks met zoiets simpels als gekleurde stipjes. En het is de perfecte combi van ontspannend (door het gebruik van een patroon) en uitdagend als je fantasie en creativiteit met je aan de haal gaan en je van een bestaand patroon afwijkt. En in die zin is het ook weer simpel genoeg dat je iets tofs kan maken als je de techniek goed toepast: iedereen kan het leren. Kort samengevat: ik ben fan.

   • Miranda

    Stippen geeft me ontspanning dat tussen werk, huishouden en verbouwing een welkome afleiding is. Ik geniet ervan om te spelen met verschillende kleurtjes, patronen en verschillende ondergronden en me te laten verrassen door het resultaat.

    • Anika

     Ja, ook ik ben besmet met het stipstijlvirus, en mensen in mijn omgeving vertonen ook symptomen….. maar steeds lenen we elkaar spulletjes, of gaan we samen zitten. Dan kletsen we ondertussen veel en doen we omstebeurt. Hoe fijn zou het zijn om meer materiaal te hebben en nog meer te kunnen stippen samen (en wellicht nog meer mensen te besmetten😃)

   • Cornelie van Rhee

    Ik vind het stippen zo leuk om te doen omdat het ontspannend is, een moment voor mezelf en ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Wat het nog extra leuk maakt is dat ik deze hobby deel met mijn lieve vriendin die ik al 30 jaar ken! Dus we plagen regelmatig en stip moment samen. Al met al is het gewoon stiptastisch! 😁

  • Conny van oosterhout

   Ik kan er mijn creativiteit in kwijt, het is heerlijk ontspannend en ik kan regelmatig mensen blij maken met een gestipt kadootje.

   • Melanie

    Ik heb geen keus, ik moet wel stippen sinds ik besmet ben met het #stipstijlvirus!! Heerlijke, ontspannen hobby, hoofd leeg maken en mooie creaties die ontstaan tijdens het stippen. Ik verbaas mezelf steeds opnieuw wat voor leuke patronen er vaak vanzelf ontstaan.

    • Karin Hagen de Ruiter

     Stippen geeft mij zoveel rust. Ik probeer het stipvirus te verspreiden in mijn woonplaats Blokzijl en omgeving. Zo leuk om te zien als mensen besmet raken en heel enthousiast hun hele servies gaan stippen. Zo ook mijn vriendin Marja. Ik zou dit pakket graag voor haar winnen.

  • Jessica

   Wat ik zo heerlijk vind aan stippen is, dat je zonder enorm creatief te zijn, zulke onwijs mooie creaties kunt maken. Daarnaast is het heel rustgevend om te doen en kan je er hele mooie, unieke kado’s mee maken. Ik ben gek op het geven van zelfgemaakte kado’s!

  • Janine Venema

   Het heerlijke aan stippen is dat zo’n mooie combinatie is van creativiteit en ontspanning. Heerlijk al die kleurtjes combineren en van het stippen zelf raak ik helemaal ontspannen, hoofd leeg, alleen een bordje, verf en stokjes. En last but not least altijd een leuk kadootje op voorraad voor een verjaardag of iemand die het gewoon even verdient. Nienke je hebt ons gewaarschuwd, het is verslavend….

  • Alique

   Stippen is zo relaxend; even mijn hoofd leeg stippen

   Ik doe ‘n studie, daarvoor luister ik hoorboeken: niets fijner om dan wat stippen te zetten, zo kan ik met aandacht luisteren.

  • Danielle

   Zelf stip ik al een tijdje, maar nu ben ik door mijn vriendinnen gevraagt om tijdens ons vriendinnen weekendje een kleine workshop te geven.
   Zal dan heel mooi zijn als ik dan dit mooie pakket win. Heb ik wat meer materiaal.

  • Sylvia

   Ik stip , wij stippen, we hebben gestipt, voor mij een therapeutische afsluiting van een drukke werkweek. Heerlijk en het pakket is prachtig 😍

  • Suzanne

   Stippen is gewoon een super fijne tijdsbesteding en na meer dan een jaar stippen en hele stapels gebaksbordjes verder, verveelt het nog steeds niet.

  • Wil

   Ik heb een keer een korte workshop gevolgd die heel leuk was,helaas nog niet de tijd gevonden om het meer te doen , de verf heb ik al wel nu nog de leuke patroontjes kopen of winnen en dan veel mooie stippen maken

   • Marloes Wagener

    Ik vind t zo fijn om mijn hoofd leeg te maken. En wat fijn dat je dan ook nog zoiets moois creëert. Nog niemand gevonden die ‘t niet kon waarderen 😉

  • Esther Janssen

   Een update van mijn stipspullen zou top zijn, na de superleuke dag in Apeldoorn weer volop aan de gang gegaan, de stokjes al meegenomen, maar het boek en alle andere spullen zouden perfect van pas komen bij mijn plan om een leuk servies te stippen voor mijn net 21 jaar jaar geworden dochter die samenwoon plannen heeft.

 2. Barbara Florijn

  Ik wordt er rustig van en kan mijn hoofd leeg maken.
  Ook word ik trots op mijzelf als ik van een blanco porselein iets moois heb kunnen maken.

  • Annelieke

   Wat ik zo enorm leuk vind is dat je niks fout kan doen met stippen. Het is namelijk je eigenlijk creatieve proces.

  • Ingrid

   Wow Nienke wat een gaaf pakket! Ik zal en wil steeds beginnen,maar op de een of andere manier kom ik er niet aan toe. Heb je boek Stippen tig x geleend van de bieb 🙂.. misschien is het nu tijd voor een exemplaar voor ons/ mezelf 😉. Dan kan ik direct beginnen..Ik ga ervoor 🤗. X Ingrid

   • Els

    Stippen maakt je rustig en vrolijk😃Het is verslavend, maar ontzettend leuk!! Je hebt snel resultaat en kunt makkelijk corrigeren. Helaas heb ik het E book besteld. Niet zo handig😉Graag zou ik het “echte” boek willen en de rest van het pakket kado geven aan mijn dochter. De workshop is een aanrader!! 👍🏻Super verzorgd en erg leerzaam!!

 3. Maria

  Ik vind stippen heel rustgevend en kan er mijn creativiteit in kwijt

 4. Brenda Verstegen

  Op de creative life beurs ga ik een workshop bij jou volgen! Heb er zoveel zin in.. 🙂 ik heb nog nooit gestipt, maar weet zeker dat ik het leuk ga vinden. Dus om mezelf alvast blij en nog enthousiaster te maken, waag ik deze kans! Nu stoppen.. uhm duimen maar!! 😉

 5. Elise van Groenendael

  Omdat ik vrolijk wor van kleurtjes. En het exprimteren met verschillende kleuren leuk vind.

  • Wilma van den Berg

   Ik volg het al en poos op Instagram, maar heb nog nooit zelf gestipt. Als ik dit pakket win, gaat daar zeker verandering in komen.

 6. Joke van Brugge

  Graag ding ik mee naar de fantastische prijs. Hoe meer ik stip, hoe enthousiaster ik wordt.

 7. Anne Burggraaf

  Omdat het naast mijn drukke baan als verpleegkundige en 3 kinderen met allerlei diagnoses mijn hoofd lekker rustig maakt. Als ik klaar ben wordt ik echt vrolijk van mijn stipwerk. Ik doe het nog maar kort maar heb er veel plezier in.

 8. Kim Verheyen

  Mijn vriendin en ik werken alle twee in de hulpverlening met kinderen (pleegzorg en het begeleiden van ouders van kinderen met een beperking) . Dit is emotioneel vaak zwaar. Door samen ( en soms ook appart ) te stippen kunnen we ons hoofd leegmaken en mooie porseleinen voorwerpen creëren. Met deze gestipte spullen proberen we dan weer regelmatig iemand blij te maken. Zo brengen we deze maand een pakketje gestipte tassen en kommetjes met pralines in naar een rusthuis voor bewoners die nooit een bezoekje krijgen, dus ook niet op hun verjaardag… De perfecte hobby dus.

 9. Yannick Zelen

  In deze lastige periode voor mij, zorgt stippen altijd voor ontspanning en vrolijkheid!
  Ook al ben ik een echte perfectionist, met stippen kan ik zelfs dit even loslaten.

  • Rosella

   Ik wil dit pakket graag winnen voor mijn vriendin. Ik ben inmiddels al voorzien van al dit moois! Maar ik gun haar ook zo’n heerlijke hobby, waar je rust in vind en jezelf kan ontpoppen tot een ware kunstenaar!

 10. Tiny van der Wal-Lagrand

  Hoi Nienke,

  Ten eerste vind ik hrt gewoon heel leuk en ontspannend om te doen en ten tweede maak ik graag kleine kleine cadeautjes voor vrienden en kennissen om mee te nemen als ik er pp bezoek ga ipv een bloemetje of een fles wijn.
  Een heerlijke bijkomstigheid is het struinen in kringloopwinkels en op rommelmarkten om geschikte en leuke items te vinden, maar dat weet je zelf maar al te goed. 😍😘

 11. Eva hesselink

  Wat ik leuk vind aan stippen. Heel veel. Is super leuk om te doen. Is ontspannen. Ik heb mijn 2 dochters ook aan het stippen gekregen. En wat een feestje is het altijd als wij met z’n drieën aan de keukentafel zitten te stippen

 12. Henriëtte Putters

  Het stippen zorgt er al jaren voor dat mijn hoofd leeg wordt! Mijn moeder komt al 13 jaar iedere dins-donder en zondag naar mij toe. Ik als haar mantelzorger zit dan vaak heerlijk stippen. Ik laat haar dan graag meehelpen en geef haar ook een bordje om te stippen. Nu haar Alzheimer erger wordt moet ik het steeds opnieuw uitleggen. Dus jouw boek zou hier heel erg welkom zijn Nienke!!
  Lieve groetjes van Henriette

 13. Hanneke

  Tjah…..stippen! Wat zal ik eens zeggen……..ik zat niet lekker in mijn vel voelde dat ik leuke dingen moest gaan doen omdat ik anders in een dip zou raken. Mijn vriendin nodigde me uit voor een stip dagje. Heerlijk samen stippen…..kletsen en stippen o ja we moesten echt even een broodje eten….en toen was het tijd om mijn dochter uit school te halen. Ons los gerukt van het stippen wachten op het koude schoolplein….dochter mee naar huis en je raad het al……nog een verslaafde erbij aan stippen. Ze maakt voor een kind van 6 de mooiste creaties en is wel vet jaloers op Mamma haar stip spullen en wil voor haar verjaardag eigen stip spullen! Als ik dit pakket mag winnen dan ga ik het samen delen met mijn dochter. Wat betekend stippen dus voor mij……ontspanning en dan extra fijn op momenten dat het even niet lukt! Op het randje van de put!!

 14. Carola

  Stippen vind ik zó ontzettend tof en rustgevend. Ik word er helemaal zen van. Graag gun ik mijn moeder ook deze rustmomentjes en wanneer ik win krijgt zij dit pakket van mij.

 15. Helma

  Stippen op keramiek geeft als je het ziet al een piek! Tijdens het megaworkshop event voor het eerst gesnuffeld aan ‘Stippen’, maar ik wel best nog meer dippen! Je boek en stokjes lijkt mij echt een goede aanvulling😊 en het mooie resultaat is dan voor de verhulling!

 16. Kelly Janssen

  Ik krijg momenteel mijn hoofd niet op orde, te veel op korte tijd gebeurd en alles zit geblokkeerd. S’avonds als de kids in bed liggen ga ik stippen, ik kan zo verdwalen in de stipjes dat ik de tijd uit het oog verlies en helemaal relaxed ben en men hoofd even leeg. Dus stippen is mijn ultieme moment van rust geworden. Ik zou het pakket aan mijn mama schenken omdat ik haar nu ook verlekkerd heb met al die mooie bordjes

 17. Saskia Strik

  Mijn haakvirus is verslagen door het stipvirus. Een heerlijke hobby waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan, iets met een bestaand patroon stippen of gewoon helemaal lekker losgaan met mijn stipstokken en eindeloos combineren met kleurtjes.
  Zo’n pakket komt goed van pas omdat de activiteitenbegeleiding van ons woonzorgcentrum heeft gevraagd of ik niet een keer samen met wat groepjes bewoners wil stippen………

 18. Esther rolfes

  Ooit gestipt op de Creadoe, mijn schoonzus en dochter hadden geen talent haha. Ik vond het echt geweldig, heerlijk relaxed en ontspannen.
  Hoop een nieuw stipulatie te vinden, zo niet dan stip ik vrolijk verder.

  • Esther rolfes

   Stipulatie moet stipmaatje zijn, autocorrectie 😉

 19. Marina

  Wat ik zo heerlijk vindt aan het stippen dat je hoofd echt helemaal leeg is. Als je bezig bent. Zo lekker is dat. En je hebt gelijk iets leuks voor jezelf gemaakt of om kado te doen.

  • Marije

   Ik heb een workshop stippen bij je gedaan met mijn team uitje en sindsdien ben ik helemaal verslaafd.
   Het is rustgevend ik wordt er vrolijk van en als ik eenmaal begin met stippen kan ik bijna niet meer stoppen.
   Ik hou ook erg van kleurrijke dingen en met stippen kan ik daarmee ook helemaal los gaan.
   Bij elke kringloopwinkel kijk ik altijd nog even bij het service of er nog dingen zijn die ik kan gaan stippen.

 20. Kim Kouwenberg-Bakker

  Stippen doe ik alweer een tijdje, het kan me heel veel rust en creativiteit brengen.
  Inmiddels heb ik een aantal collega’s aan het stippen gekregen, te leuk! En veel vriendinnen heb ik aangestoken met het Stipvirus! Mocht ik winnen dan deel ik mijn prijs graag…! Samen delen samen stippen!

 21. Hetty Kruger

  Ik vind het stippen vooral gezellig om met vriendinnen te doen. Iets moois maken en ondertussen weer eens bijkletsen (als we niet te geconcentreerd bezig zijn tenminste🙈)

 22. Desiré

  Wat een superleuke en superlieve actie! Wat ik zo heerlijk vind aan stippen is dat het me zo heerlijk zen maakt. Tussen alle beslommeringen door echt even alles vergeten en alleen maar denken aan stipjes. En ik word zo vrolijk van al die gekleurde stipjes!

 23. Femke

  Strooi met stippen rond als confettie, maak een ander blij met een vrolijk gestipt theetipje of bord, waar je mee wil zeggen “ jij bent het waard, een vriendelijke knuffel van mij voor jou”

  • Roos Hagdorn

   Graag wil ik kans maken op dat mooie pakket dat je gaat verloten.
   Ook ik ben een stip-virus-besmet persoontje. Dank voor je inspiratie.

 24. Francis

  Stippen heeft mij geholpen om uit mijn burn out te komen. Het is zo rustgevend! Fijn om alleen en met vriendinnen te doen! Pakket zou erg welkom zijn!

 25. Anke

  Persoonlijk heb ik het boek stippen al en ben ik er al druk mee bezig en vind het naast m’n hobby haken een hele leuke combi ook voor projecten gezamenlijk op de foto te zetten. Ik zou daarom heel graag het pakket willen winnen voor m’n schoonzus aangezien ze met persoonlijke problemen thuiszit en dit misschien een hele mooie afleiding kan zijn😊😊

 26. Anneke Meester

  Je begint met blanco keramiek, je bedenkt een patroon en al stippend wordt het soms heel anders dan je eerste gedachte. Zo mooi is dat

 27. Mirjam van der Klooster

  Waar zal beginnen: omdat het mij nu door een zware periode sleept en mij afleid van de situatie, omdat ik al mijn creatieve ideeën kwijt kan, omdat ik leuke mensen ontmoet door deze hobby, omdat ik blij wordt als ik leuk servies scoor voor deze hobby en omdat ik blij wordt als ik iets moois gemaakt heb en natuurlijk blij wordt met de leuke (‘s)tips.

 28. Sanne

  Heerlijk om te doen dat stippen! Kan ik in mijn verlof nog meer keramiek versieren!

 29. Hanneke

  Wat een heerlijke hobby. Stippen kan overal op vakantie of thuis. Samen of alleen. Even een klein stukje of uren aan een stuk door. Muziekje aan en alleen maar denken aan de volgende stip. Ik hou ervan! PS ik ben best gehecht aan mijn zelf gemaakte en bij elkaar verzamelde houten stokjes, maar stiekem ook benieuwd naar de kunststof stokjes. Wat zou het leuk zijn ze te winnen!! 😊

 30. Karin Bouman

  Ik ben sinds kort het stippen ontdekt, wat een fijne ontdekking!
  Het is een goede ontspanning in een tijd waarin mn hoofd even niet helemaal doet wat ik zou willen. Ontspannen lukt me moeilijk maar met stippen lukt dat wel!

 31. Margrietha

  Ik waag graag een gokje! Heb sinds kort het stippen ontdekt heerlijk relaxed om te doen❤️

  • Marloes

   Het stippen heb ik nog maar net ontdekt! Hierdoor kan ik mijn hoofd leegmaken en ik maak daarnaast ook nog eens leuke dingen!

   • Judith de Hullu

    Ik zou heel graag een pakket willen winnen. Afgelopen maanden heb ik een revalidatie traject gevolgd vanwege chronische pijn. Tijdens dit traject moest ik op zoek naar nieuwe hobby’s. En de therapeut liet mijn kennis makken met de stip techniek. En wat is dat fijn om te doen. Nu wil ik er thuis ook mee aan de slag gaan en daarom zou ik dit pakket graag willen winnen.

   • Renske

    Ik zou graag een kansje maken op dit mooie pakket! Onlangs samen met m’n dochter het stippen ontdekt en we zijn super enthousiast. Het zou leuk zijn om dit ook thuis samen te gaan doen!

 32. Marianne

  Omdat stippen na de 1e workshop heel verslavend is en het heel fijn is om met nieuwe snufjes je hobby uit te kunnen voeren😍

 33. Helma Elzer

  Dag Nienke, allereerst weer een hele toffe actie. Mijn wereldje is zo groot geworden door het stippen. Bijzonder om met dames in contact te komen en de verbinding te leggen. Gesprekken, vertrouwen en het samen zijn.
  En kijk er alweer na uit om in mei de gevorderde workshop bij te volgen.
  Misschien nog leuk eens leuk als cursisten die bij jou de basis en gevorderde workshops volgen om dan een certificaat van je te mogen ontvangen!!!
  Die mis ik nog op mijn hobbykamer 🥰🥰

  Lieve groet Helma 🍀

 34. Elisabeth

  Ik heb dit nog nooit gedaan maar het ziet er zo super vrolijk uit dat ik denk dat je er meteen een goed gevoel van krijgt en dat is precies waar je met dit weer behoefte aan hebt. Daarom waag ik maar een gokje. 🍀

 35. Ivanka Ruiterkamp

  Hoi Nienke,

  Sinds ik een workshop bij je heb gevolgd, ben ik helemaal fan van stippen. Ik zocht een hobby die ik naast mijn andere hobby haken kon doen. Het mocht niet te belastend zijn en moet aan de kant gelegd kunnen worden. Stippen voldoet hier helemaal aan en het verrijkt mijn invulling van de dag. Zo leuk om het project te zien groeien en regelmatig te denken “komt goed”. En je hebt iedere keer weer gelijk gehad! Bedankt voor je leuke berichten op fb en je leuke nieuwsbrief. Iedere keer weer erg leuk om te lezen en van te genieten.

  Groetjes,
  Ivanka

 36. Mariska Domnánics

  Lieve @stipstijl
  Ik wil graag meedoen met deze wedstrijd

  Liefs Mariska

 37. Marianne Köhlen

  Stippen is een super leuke verslavende hobby. Op porselein, hout, canvas, de kale muur 😉🙃. Het werken met en combineren van kleuren en de vele mogelijkheden qua patronen maakt, hetgeen ik maak, iedere keer weer tot een unieke creatie, waar ik zelf blij van wordt en anderen ook erg blij mee maak. Dank voor het introduceren hier in Nederland Nienke 😘.

 38. Angela

  Kan je al verslaafd zijn zonder ooit gestipt te hebben?

  Vorig jaar gezien op Creative life. Helaas toen alles vol. Toen is het uit mijn gedachte gegaan.

  Dit jaar heb ik geluk gehad dat ik nog net op tijd kon inschrijven voor de workshop op Creative life.

  Wat ik nu al zo leuk vind, zijn de vrolijke kleuren en patronen. Die toveren een glimlach op mijn gezicht. Het zetten van de stippen lijkt mij een rustgevende bezigheid, heerlijk.

  Ik heb nu redelijk saai blauw servies, mijn vingers jeuken nu al om aan de slag te gaan!

  • Pascalle

   Wat een fantastische hobby is stippen! Heerlijk ontspannen, met zoiets moois als resultaat!

   Dit jaar heb ik gestipt voor het goede doel. De volledige opbrengst ging naar het goede doel. Hierdoor heb ik 3 koala’s en 3 kangoeroes kunnen adopteren. En nog verveelt het stippen niet! Iedereen was zo blij met zijn/haar gekochte bordje(s)!

 39. Ingrid ter Beek

  Een stipje rose hier, een stipje turquoise daar… ik hou van kleur en van het toveren met kleuren om nog andere tinten te krijgen.
  Stippen geeft me heel veel rust. Ik laat de boel de boel, en ga er rustig voor zitten om een mooi porseleinen item om te toveren tot wat moois.

 40. Wendy

  Lieve Nienke,

  Allereerst gefeliciteerd met je 5de druk! Ook ik ben bevangen door het Stilstijlvirus. Het blijft magisch om van een “blanco” keramiek een mooi en kleurrijk cadeau te maken. Stippen heeft me door een moeilijke tijd geholpen.
  Als je aan het stippen bent, werk je rustig stap voor stap. Je bent niet bezig met het eindresultaat, maar ook niet met wat er op je heen gebeurd. Je ziet het patroon steeds leuker en kleurrijker worden. Het stippen zelf is al een cadeautje op zich.
  Al doende leer je veel over kleuren, grote en kleine stippen, hoe bouw je een patroon, hoeveel lagen.. Maar je leert ook veel over jezelf. Je vertrouwt steeds meer op je eigen kunnen. Je neemt even een momentje voor jezelf. Als ik stip dan ben ik ook echt in het moment. Ondanks beperkingen (zoals ik heb aan mijn ogen) kun je toch iets moois maken…ik hou steeds in mijn achterhoofd: HET KOMT GOED.
  Je zet jezelf echt even met Stip om 1.
  Het is een fijne manier om je creativiteit de vrije loop te laten en rust te vinden in de hectiek van het leven. Je viert het leven met stippen!

  Dank je wel voor “Stipstijl”.

  Liefs Wendy

 41. Fredy

  Van stippen wordt je zo heerlijk zen, ik stip veel voor het slapen gaan. Sinds ik stip gaat het slapen een stuk beter! Daarbij heb je snel resultaat, nu een paar stippen zie je hoe leuk je onderwerp wordt 😊

 42. Brenda Poismans

  Wat een super leuke winactie! Daar doe ik graag aan mee (daar maak ik geen (of juist wel) punt van).
  Ik stip nu zelf al een tijdje, eerst met houtstokjes en zonder sjablonen… Daarna mezelf getrakteerd op een pakket van jou en toen begon de verslaving! Wat een rust, ontspanning en plezier krijg je bij het maken van zo’n stip-kunstwerk. En heel graag zou ik voor wat grotere werken en om het samen met mijn moeder te kunnen doen, dit pakket winnen. Het StipStijlVirus nog verder verspreiden. . . .

 43. Bianca

  Ik maak graag kans op één van de pakketten. Zelf heb ik al een paar keer mogen proeven van het stippen en ben er erg enthousiast over. 3 weken terug heb ik mijn 50ste verjaardag gevierd en met mijn kado-geld wil ik een pakket aanschaffen. Maar nu zie ik dat je een pakket kan winnen, dus ik wacht nog even met bestellen!

 44. Kelly

  Ik vind het heerlijk om te ontspannen na een drukke werkdag. Stippen maakt mijn hoofd leeg 😊. Hou leuk zijn om dit samen te doen met mijn moeder, dan heeft ze haar eigen stipspulletjes en hoeven we niet meer op elkaar te wachten

 45. Puck

  Even heerlijk ontspannen met een kop thee en wat stipwerk en lekker nergens aan denken!

 46. Ester

  Stippen staat voor mij bijna gelijk aan mediteren. Ik word er heerlijk zen van. Alhoewel het ook weleens frustratie kan opleveren als ik het even niet meer zie. Bijkomend voordeel is dat het leuke kadootjes oplevert.

 47. marjonne

  ik word gewoon heel blij van stippen. en vooral om het met iemand samen te doen. daarom super leuk als ik deze set win, want dan ik andere mensen ook laten zien hoe leuk het is en lekker samen aan de slag.

  • Femke

   Het is rustgevend, uitdagend en creatief tegelijkertijd. Ik kan er echt even mee uit m’n hoofd komen en me verliezen in wat ik aan het doen ben. Dat is voor mij een groot goed ❤️

 48. Marieke

  Ik maak graag kans op 1 van de pakketten. Ik maak graag stipwerken. Ik geef ook vaak mijn zelf gemaakte werkje Kado. Vind het erg ontspannend. Krijg ook vraag de vraag hoe ik dit doe. En dan mag ik graag anderen op weg helpen. Zodat zij er ook hun ontspanning en plezier aan beleven.

 49. Linda

  Het lijkt me geweldig om dit pakket te winnen! Het stippen lukt nog niet helemaal maar met het boek en pakket zal het door de tips hopelijk beter gaan

 50. Tilly de Bijl

  Stippen op keramiek/porselein maakt het mooi en kleurrijk voor je interieur en als een persoonlijk cadeau te geven. Want je hebt er veel aandacht aan besteed voor diegene waaraan je het cadeau geeft. En heerlijk om samen met mijn dochters aan tafel te stippen en te kletsen. Allerlei onderwerpen komen dan voorbij, dat zijn mijn ultieme momentjes.

 51. Esselyne nieuwenhuizen

  Oh Wat een super Katie Nienke. Ik kan wel 1000 redenen bedenken om dit mooie stippakket te winnen. Hiermee kan ik een van mijn vriendinnen ook besmetten met het stipstijlvirus. Zo leuk en rustgevend om te doen. In maart ga ik stiples geven aan bejaarden, ik ben benieuwd wat daar gaat gebeuren.
  Dus nu maar rustig en al stappend afwachten.

 52. Claudia

  Lekker snuffelen in de kringloopwinkel om toch maar witte bordjes, kopjes, vaasjes en potjes te vinden die je dan opnieuw helemaal hip kan maken. Collega’s en vriendinnen hebben al eens gevraagd om het hun te leren. Zo een pakket zou dan natuurlijk ideaal zijn & wie weet……. misschien zijn ze ook wel meteen stipverslaafd.

 53. Renate

  Omdat ik dit als toffe hobby met m’n schoonmoeder doe, en zij dit echt wel super kan gebruiken & waarderen.

 54. Joke Verhoef

  Het is echt waanzinnig dat stippen heb voor de vrouwendag samen met mijn dochter 50 theetipjes gemaakt en het waren echt allemaal andere creaties.
  Het is echte ontspanning voor mij en heb dus nu ook dat stippenvirus voledig te pakken.
  Het medicijn ervoor is alles kopen wat je ervoor nodig heb en gebruik het medicijn regelmatig en alles komt goed.
  Mijn kleindochter heeft het ook te pakken dus een extra zet van alles zou perfect zijn.

  • Wendy

   Stippen is voor mij • blij worden van vrolijke kleuren • rustig worden van het stippen zetten • gezellig kletsen met stipvriendin Saskia tijdens het stippen • tevreden zijn met weer een vrolijk opgeknapte kringloopvondst

 55. Mirjam de Koning

  Het leukste aan stippen vind ik dat je op deze manier een heel mooi persoonlijk cadeau voor iemand kunt maken.

 56. Esther Lemmerman

  Opzoek naar ‘iets’ om te doen en te ontspannen… En gek op stipjes. Deze ingrediënten hebben er voor gezorgd dat ik ben begonnen met stippen. En wat is het fijn om te doen!!
  Waar mijn dochter nog zei: “jij en je stippen“ , vindt ze het nu ook leuk om te doen. Zelfs de kinderen op mijn werk heb ik ‘besmet’ met het stipstijlvirus…

 57. Esther

  Het leukste aan stippen vind ik het werken met verschillende en vooral vrolijke kleurtjes. Alles wat wit is, wordt gewoon leuker met kleur😉

 58. Bianca

  Telkens verbaas ik me weer hoe snel de uren voorbij vliegen door alle hectiek en drukte van elke dag. Stippen zorgt dat mn hoofd weer leeg raakt ! 1 workshop en ik ben om. Met dit pakket kan ik wel even vooruit 😁 🍀

 59. Lisette

  Stippen vind ik erg leuk om te doen, heerlijk ontspannend, de kleurencombinaties die je iedere keer kan maken, niks is te gek! Ik ben als vele met mij verslaafd!

 60. Johanna

  Ik waag ook graag een kansje! Ben helemaal in mijn eigen wereldje als ik aan het stippen ben, het is zo ontspannen… helaas heb ik er niet zo veel tijd voor want anders zou ik het het liefste iedere dag wel even doen!

 61. Sonja

  Ik twijfel heel erg om te gaan “stippen” want waar laat ik dan al mn gestipte creaties 🤔…een verslavingsgevoelige adhder !!

 62. Nynke van Kampen

  Voor mij is stippen een moment van ontspanning, om te zien hoe een leeg object steeds meer ‘van jou’ wordt. Je kiest je kleuren en dan met ieder stapje van vooruitgang weer kunnen beslissen hoe je verder gaat. Dit delen met mijn stipmattie via de Whatsapp. Wat ook enorm leuk is om elkaar te inspireren en elkaars nieuwe kunstwerken te bewonderen, daar wordt ik zo blij van!

 63. Hesther

  Ik verbind met stippen mensen met elkaar. De ene keer ga ik met vriendin a samen stippen, de andere keer met vriendin b. En soms breng ik mensen bij elkaar die elkaar niet kennen, en stippen we samen. Hier ontstaan soms nieuwe vriendschappen. Stippen is op deze manier nog specialer geworden voor mij! Met zo’n pakket kan ik weer nieuwe mensen vragen <3

 64. Saskia

  Hoi Nienke,

  Wat ontzettend gaaf dat er een vijfde druk van jouw boek verschijnt!

  Stippen vind ik een heerlijk ontspannende bezigheid. Zeker na een drukke werkdag! Mijn moeder kwam laatst bij ons thuis en haar oog viel op mijn gestipte theetipjes. Ze geloofde eigenlijk niet dat ik het zelf gemaakt had, zo mooi vond ze het! Ik heb haar toen een korte uitleg van het stippen gegeven en het leek haar ook erg leuk om te doen. Mocht ik het stippakket winnen, dan geef ik het graag aan mijn moeder om zo het stipgeluk / stipstijlvirus te delen. Ook als bedankje voor het vele oppassen!

 65. Marloes

  Ik denk dat ik met het zetten van iedere stip … meer ‘zen’ wordt.
  Het lijkt me een heerlijke ontspannen hobby en uitdagend .
  Werken met totaal andere materialen , dan ik gewend ben tijdens het haken 😊

 66. EstherG

  Ik wil graag winnen om samen met een vriendin te gaan stippen. Om ons uit onze haakverslaving te trekken en allerlei saai serviesgoed op te leuken❤️

 67. Anneloes

  Ik het pakket niet voor mezelf winnen maar voor een lieve vriendin. Die ik graag wil laten kennis maken met het stippen en haar hetzelfde laten ervaren als ik zelf. Totale ontspanning en de wereld om me heen even vergeten. Ze kent veel lichamelijke tegenslagen in haar leven en kan dit goed gebruiken.

 68. Helen

  Heb het 1x geprobeerd bij een vriendin en vond het zo leuk dat ik het zelf ook wil gaan proberen. Helemaal leuk om effen keramiek in je eigen stijl op te leuken. Even heerlijk tijd voor jezelf om lekker te ontspannen.

 69. Janie

  Ik zou het leuk vinden om zo kennis te maken met het stippen. Ik volg het al een poos en zou graag eens een workshop volgen, maar door rug problemen ben ik helaas beperkt om ergens naar toe te gaan……
  Het lijkt mij zo leuk om zo persoonlijke kado’tjes te maken en voor in huis iets in eigen kleuren.

 70. Marieke

  Het stippen is voor mij echt een geluksmomentje! Even iets voor mijzelf, ontspannen bezig zijn en zelf iets moois creeeren. Het is altijd leuk om een gestipt bordje cadeau te doen, dus ook geschikt om anderen blij te maken :-). Inmiddels zijn er mensen om mij heen ook aam het stippen geslagen. Zo leuk om te zien!

 71. Jorianne Poll

  Eén dag niet gestipt, is één dag niet geleefd!
  Nooit gedacht dat ik zoveel plezier aan deze creatieve hobby zou beleven en wil dit stippakket graag aan iemand anders doorgeven!

 72. Bianca de Jong

  Als ik aan het stippen ben, is er gewoon even helemaal niks anders. Met andere hobby’s dwaal ik nog wel eens af en ga wat anders doen of online inspiratie op doen. Bij stippen ben en blijf ik heerlijk zen bij het stippen. Dus ondanks dat ik actief met iets bezig ben, het voelt niet als ‘actief’ maar eerder als ‘zen’. Dank je wel daarvoor Nienke! Ok, ik zou wel vaker moeten stippen, alleen al hierom en dan ben je ook nog bezig iets moois te creëren. Het komt immers altijd goed 😉

 73. Chantal Smit

  Ik heb al 2x meegedaan met een workshop en wat is het ontspannend om te doen! Super leuk om creatief hiermee bezig te zijn. Ik moet nog altijd spullen aanschaffen om het thuis ook eens te gaan doen om mijn eigen momentje te creëren, maar helaas nog niet aan toe gekomen. Dit pakket zou super zijn om eindelijk thuis ook eens aan de slag te gaan!

 74. Rianne de Jong

  Als eerste vind ik het heerlijk ontspannend, je ‘verliest’ jezelf en de omgeving even en dat is fijn, naast de drukte van alle dag. Verder houd ik ervan dat er patronen ontstaan en dat je werkt met symmetrie. Ik ben een DIY’er, maar baal ervan als het DIY-uitziet… :-)… met stippen heb je veel handige tools om het er (bijna) perfect te laten uitzien.

 75. irma

  ik vind het zo heerlijk ontspannend en voor veel mensen bereikbaar. je kan van iets simpels een heel mooi maken en de kleuren die jij graag wilt. Ik met het boek erbij kan ik nog meer inspiratie opdoen.

 76. Lorien

  vorige jaar mei kreeg ik last van een burnout. In juni had ik een workshop stippen op de planning staan. Ik zag er zooo tegenop om uit huis te gaan werd er ziek van. Bij aankomst wilde ik gelijk weer in de auto stappen om naar huis te gaan. Dit heb ik niet gedaan en was de beste keuze ooit. Ik ben net al vele andere ook verslaafd geraakt aan stippen. Het heeft me zo geholpen in de tijd van mijn burnout. Het was een lichtpuntje van de dag. Ik kreeg rust in mijn hoofd bij het stippen. Nu stip ik iets minder dan toen. Ik ben weet aan het werk heb weer zin in andere dingen maar, stippen staat op 1!

 77. Marlous de Wit Williamson

  Met elke stip die ik zet, ga ik iets meer uit mijn hoofd en ontspan ik meer. Doordat je zo geconcentreerd bezig bent, is er geen ruimte meer om te piekeren en stip voor stip treed de ontspanning op. Gelukkig vinden de mensen in mijn omgeving mijn stipsels leuke cadeautjes 🙂
  Ik zou heel graag het pakket willen winnen om me verder te ontwikkelen en inspiratie op te doen (én om de kunststof stokjes te ervaren).

 78. steffi

  Ik zou dit echt tof vinden om te winnen. Zo kan ik het stipvirus verder overbrengen op onze bewoners van de dagbesteding binnen de ouderenzorg. We hebben al 2 leuke stipmiddagen gehad. Echter neem ik nu telkens het materiaal van thuis mee , maar hoe leuk zou het zijn als er op het werk ook materiaal ligt, wat makkelijk voor het pakken ligt. Zodat mijn collega’s / bewoners dit ook kunnen doen zonder mijn aanwezigheid! Leuk om te zien hoe de ouderen elk op hun eigen manier creatief bezig zijn, eigen ideeën uitwerken op het porselein en blij zijn met het resultaat. We gaan duimen!

 79. Marieke

  Ooit heel lang geleden had ik een oom in Hasselt die aan stippen deed. Gewoon met spijkers in een kurk en hij maakte de mooiste kunstwerken. Af en toe mocht ik het samen met hem proberen. Deze herinneringen waren weggezakt in mijn geheugen, maar kwamen weer naar boven nadat ik meerdere malen stipwerk van anderen op m’n instagram tijdlijn voorbij zag komen. Ik zou het heel graag nog eens willen proberen!

 80. Arianne

  Heerlijk ontspannen iets moois stippen voor jezelf of als cadeau voor iemand anders
  Genieten dat is het woord wat alles omvat ❤️

 81. Anne

  Er zijn al zoveel reacties, maarrrrr niet geschoten is altijd mis!
  Ben net weer begonnen met stippen en mijn vriendin is ook super enthousiast! Na de haakverslaving voelen we een stip-verslaving opkomen en daar kunnen we heel goed een mooi pakket bij gebruiken!

 82. Monique

  Het lijkt me heerlijk ontspannend om te doen. Zonder ingewikkelde technieken toch iets moois en unieks maken. Even aan helemaal niets anders denken.
  Waarom heb ik dan nog steeds niets aangeschaft om hier mee te beginnen? Geen idee, ik kijk al langer naar deze techniek en het lijkt me een leuke nieuwe hobby. Misschien is dit net het setje dat ik nodig heb om te beginnen.

 83. Petra Boom

  Sinds vorig jaar mei ben ik begonnen met stippen en ik kan echt zeggen dat het mijn grote passie is!!
  Mijn motto is; een dag niet gestopt is een dag niet geleefd!😉
  Stippen geeft mij ontspanning, rust, plezier en vreugde. Wie wordt er nou niet vrolijk van al die vrolijk gestipte vazen, bordjes en theetipjes?😀

 84. Loes

  Omdat ik eigenlijk nooit wat win 🙂 En dat wel heel erg leuk zou vinden!
  Je boek heb ik al, maar een gesigneerde versie zou heel erg welkom zijn. En bij stippen met vriendinnen is een extra boek nooit weg!
  En het winnen van dit leuke pakketje dwingt mij ook weer om er weer eens een keer goed voor te gaan zitten, want dat schiet er nog wel eens bij in helaas….

 85. Hellen

  Ik heb nog nooit zelf gestipt, maar ik word wel vrolijk van al die stippen. Ik hoop dat het net zo leuk is om te doen. En een beetje extra vrolijkheid kan iedereen wel gebruiken.

 86. Renee van Duijnhoven

  Ik word er gewoon zó fijn rustig van!

 87. Sanne

  Stippen is geweldig! Als ik weer een leuk idee heb kan ik niet wachten om te beginnen! Heb al veel vriendinnen aangestoken met het stip virus!

 88. Eefje van den Berg

  Ik ben nog niet gestart met stippen. Er staat een workshop op de planning en ik kan niet wachten om besmet te worden met het Stipstijlvirus. 😀

 89. Ardin

  Ik wil graag ook thuis beginnen met stippen. Heb nu hier en daar een workshop gedaan. Dit pakket zou me goed opweg helpen om nu ook thuis deze geweldige hobby te kunnen doen!

 90. Ilona

  Stippen is zo heerlijk en ontspannend om te doen. Even alles om je heen vergeten en iets moois maken! Het pakket zou hier van harte welkom zijn!

 91. Souraya

  Na mijn burn-out heb ik eindelijk iets gevonden om te ontspannen. Dat is echt de beste hobby en toevallig ben ik vandaag jarig, ja op 14 Feb. Valentijn’s dag en ik vier de last jaar van de 40.
  Dus nog een cadeautje zou geweldig zijn!!!

 92. angélique Kop

  Nooit gedacht dat ik het stipvirus zou krijgen. Het leek me wel leuk om een keertje te doen, maar vooral dat ene keertje. Maar ook ik moet aan het virus geloven! Ben besmet geraakt door Heidi Weterings. We zijn met ons clubje een keer gaan stippen (ondertussen al meerdere keren) en zo verslaafd geraakt. Ben op zoek gegaan naar voorwerpen om mee te stippen en heb ondertussen al wel een voorraad kleurtjes verf verzameld. Wat ik zo fijn vind aan stippen is dat het heerlijk ontspannend is en dat als je even een uurtje tijd heb, je ook wat stippen kan zetten en later weer verder gaan. Meestal begin ik met een patroon en eindig ik met mijn eigen idee van patroon en kleur. Zou heel graag het pakket willen winnen.

 93. Karin

  Sinds een maand aan de stip en ik ben niet meer te houden …. stippen stippen stippen …….

 94. Ilse

  Van stippen wordt ik heerlijk ontspannen en zen. Omdat ik ziek ben heb ik niet altijd de energie om leuke dingen buiten de deur te ondernemen, stippen is dan een heerlijke afleiding en geeft me juist energie! Lekker alleen op de kleurtjes en stipjes gefocust zijn en je fantasie de vrije loop laten! Gewoon even in het hier en nu bezig zijn en alle hectiek laten voor wat het is. Ik geniet ervan!

 95. Iris

  Stippen werkt zo leuk ontspannen. Ik heb inmiddels ook een vriendin en mijn moeder en zusje aangestoken, en met dit pakket kunnen we met zijn allen nog vele leuke stip werken maken!

 96. Anke

  Door een stip workshop heb ik na een moeilijke periode weer plezier ontdekt in iets creatiefs doen! Ik word er blij van en het werkt ontspannend, helpt me uit mn hoofd te komen, en lekker te doen en in het moment te zijn. Thuis heb ik nog geen porselein stip spullen…..dus zou er heeeeeeeel blij mee zijn om het ook thuis te kunnen doen !!!!

 97. Monique

  Stippen lijkt me heerlijk ontspannend! Al die verschillende kleurtjes zien er zo gezellig uit!

 98. Greetje elzinga

  Wat mij leuk lijkt aan stippen? Het bezig zijn en natuurlijk het resultaat! Super leuk om cadeau te doen of om zelf te houden. Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk dat ik het wel kan!

 99. Anne

  Naast haken, schilderen en meubeltjes pimpen, lijkt het mij super leuk om dit met het stippen te gaan combineren. Dus zou dat leuke pakket heel erg welkom zijn om kennis te maken met de technieken en materialen van het stippen.

 100. Maaike Kaizer

  Een stipje hier,
  een dotje daar.

  Hier nog wat kleur,
  en dan zijn we klaar.

  Heerlijk in alle rust,
  lekker creatief.

  Wat een gave actie,
  een leuk initiatief.

  Zo’n pakket kunnen we goed gebruiken,
  met het hele gezin aan tafel stippen maken.

  Zelfs onze puberdochters,
  zullen het juiste stokje weten te raken.

  Want dit is voor elke leeftijd,
  iedereen kan zijn ei hierin kwijt.

  Stippen is verslavend,
  dat is zeker een feit!

  Nu maar duimen,
  en een beetje geluk.

  Als wij dit winnen,
  kan onze dag niet meer stuk.

  Liefs,

  Maaike

 101. Jolanda Jong

  Van stippen zetten kom je heerlijk in een ontspannen trans. Even ontprikkelen en dan nog met een leuk en vrolijk resultaat waar ik trots op ben❤️

 102. Annemarie van Norel

  Ik heb net met veel
  Zin mijn eerste pakket besteld. Ik kan niet wachten tot het binnen is. Om alles gelijk helemaal goed aan te pakken is dit een hele mooie set zodat ik mijn nieuwe hobby heel vaak kan uitvoeren. (Mede door het potje tijd) 😉.

  Liefs Annemarie

 103. Sandra v galen

  Het stippen is een soort meditatie.. door je stippen te tellen bij het zetten daar wordt je zo ontspannen van en tevens ontstaat er iets moois onder je handen

 104. Marijke

  Het leukste aan stippen vind ik de blije gezichten van de personen die ik verras met een stipwerk(je). Om persoonlijk afgestemde cadeautjes te kunnen maken. Ik kan er dan echt in opgaan als ik ermee bezig ben, dat je even opgaat in het creatieve proces. Altijd gaaf om te zien dat je door te stippen, telkens weer een origineel resultaat krijgt. En daarbij, als je aan het werk bent, je zo lekker ontspannen (bezig) bent.

 105. Jamie Schlief

  Ik ben sinds kort gestart met stippen. Het is begonnen als een soort therapie. Door mijn eetstoornis kan ik geen rust vinden en wil ik altijd maar bewegen… het stippen en creatief bezig zijn vind ik zo leuk dat het mij echt motivatie geeft om mijn benen eens rust te gunnen en lekker creatief met mijn handen aan de slag te gaan… dit pakket zou een extra opkikker zijn… (als is het niet de bedoeling dat ik ervan ga springen, haha. Juist nog meer stippen!!)

 106. Bente meijs

  Mijn buurvrouw weet dat ik stenen versier en die vervolgens verstop. Ik vertelde haar dat ik er een beetje op uitgekeken was. Zij wist de oplossing! Zodoende kwam ze vorige week langs met haar kistje vol stip spullen. En wat had ze gelijk! Wat een heerlijke activiteit om samen te doen, en wat een mooi en wisselend resultaat! Wat zou het fantastisch zijn als ik met deze prijs een start kan maken met een eigen stippen kist en zo nog vele uren mag gaan stippen!