fbpx

Data en locaties workshops Stipstij

Offline

Vanwege de maatregelen rondom Corona zijn de fysieke workshops keramiek beschilderen met stippen even on hold gezet. Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zo snel mogelijk veilige en goede workshops op fijne locaties door heen Nederland en België te kunnen aanbieden. Begin 2021 bekijk ik opnieuw de mogelijkheden.

Online

De online versie van de workshop Stipstijl volgt zo snel mogelijk. Daarin leer je, thuis en op een moment dat jou uitkomt, alles over de techniek, materialen, zelf patronen maken en kleurencombinaties maken. Dat wordt super leerzaam en leuk! Wil je op de hoogte blijven? Meld je gratis aan als VIP stipster.

Wil je veilig en gezellig vanuit je eigen huis samen stippen en ondertussen handige tips en tricks en persoonlijk advies krijgen? Check dan de online stipsessies. We werken allemaal aan één specifiek patroon. Bij elke sessie staat vermeld wat je nodig hebt om mee te doen. We lopen stap-voor-stap het patroon door en proberen tijdens de sessie zoveel mogelijk te behandelen. Super inspirerend. Uiteraard kan je de kunst bij mij afkijken, want ik stip natuurlijk ook lekker mee. En heb je specifieke vragen? Ik beantwoord ze met liefde. Van elke sessie krijg je het patroon ook in PDF vorm. Zo kan je ook na de stipsessie lekker doorgaan.

> Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen.