fbpx

Data en locaties workshops Stipstij

Offline

Dit najaar verwacht ik voorzichtig te kunnen starten met het geven van fysieke workshops keramiek beschilderen met stippen. Uiteraard neem ik daarbij alle maatregelen rondom COVID-19 in acht. Helaas kan ik nu even geen nieuwe data delen. Eerst zijn de vele deelnemers aan de beurt die dit voorjaar tickets hadden geboekt. Mocht er (last-minute) toch een plek vrijkomen, dan deel ik dat via mijn social media kanalen.

Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zo snel mogelijk meer veilige en goede workshops op fijne locaties door heen Nederland en België te kunnen aanbieden. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je nu gratis aan als VIP stipster. Je ontvangt dan inspiratie, nieuws en ook handige tips over het stippen.

Online

De afgelopen tijd heb ik gemerkt hoe fijn het is om online met elkaar te stippen, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen. Daarom start ik dit najaar met het hosten van online samen-stipsessies. Met een kleine groep mensen stippen we samen één van de patronen uit mijn nieuwe boek Stippen. & kleur. Zo kunnen we vanuit de veiligheid van ons eigen huis toch samen creatief aan de slag!

Het is goed om te weten dat de opzet van deze samen-stipsessie anders is dan een workshop. Natuurlijk geef ik tips en tricks, maar het is niet bedoeld als echte vervanging van de workshops. De samen-stipsessies zijn vooral gezellig & inspirerend. Uiteraard kan je de kunst een beetje bij mij afkijken, want ik stip natuurlijk ook lekker mee! En heb je specifieke vragen? Ik beantwoord ze met liefde.

In het begin van het nieuwe jaar verwacht ik echte online workshops Stipstijl te kunnen aanbieden. Ik neem je dan vanaf de basis mee en leer je thuis en op een moment dat jou uitkomt, álles over stippen. Dat wordt super leerzaam en leuk!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan als VIP stipster.