Data en locaties workshops Stipstij

Fysiek

Vanwege de maatregelen rondom Corona zijn de fysieke workshops keramiek beschilderen met stippen even on hold gezet. Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zo snel mogelijk veilige en goede workshops op fijne locaties door heen Nederland en België te kunnen aanbieden. In het voorjaar bekijk ik opnieuw de mogelijkheden.

Online

De online cursus Stipstijl is in maart beschikbaar. Daarin leer je op jouw plek, jouw moment en jouw tempo alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Dat wordt super leerzaam en leuk! Wil je op de hoogte blijven? Laat hier je gegevens achter. Je krijgt een seintje zodra de cursus beschikbaar is én ontvangt een exclusief pre-sale aanbod.

Wil je live vanuit je eigen huis handige tips en tricks krijgen, samen met mij stippen en ondertussen persoonlijk advies ontvangen? Check dan de live workshops. We werken allemaal aan één specifiek patroon. Bij elke workshop staat vermeld wat je nodig hebt om mee te doen. We lopen stap-voor-stap het patroon door. Super inspirerend. Heb je specifieke vragen? Ik beantwoord ze met liefde. Bonus: je krijgt een code die 10% korting geeft in mijn webshop én van elke workshop ontvang je het patroon ook in PDF vorm. Zo kan je ongelimiteerd doorgaan.

> Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.