Data en locaties workshops Stipstij

Fysiek

Vanwege de maatregelen rondom Corona zijn de fysieke workshops keramiek beschilderen met stippen even on hold gezet. Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zo snel mogelijk veilige en goede workshops op fijne locaties door heen Nederland en België te kunnen aanbieden. In het voorjaar bekijk ik opnieuw de mogelijkheden.

Online

De online cursus Stipstijl is in maart beschikbaar. Daarin leer je op jouw plek, jouw moment en jouw tempo alles over de techniek, materialen en stippatronen maken. Dat wordt super leerzaam en leuk! Wil je op de hoogte blijven? Laat hier je gegevens achter. Je krijgt een seintje zodra de cursus beschikbaar is én ontvangt een exclusief pre-sale aanbod.

Wil je live vanuit je eigen huis handige tips en tricks krijgen, samen met mij stippen en ondertussen persoonlijk advies ontvangen? Check dan de live workshops. We werken allemaal aan één specifiek patroon. Bij elke workshop staat vermeld wat je nodig hebt om mee te doen. We lopen stap-voor-stap het patroon door. Super inspirerend. Heb je specifieke vragen? Ik beantwoord ze met liefde. Bonus: je krijgt een code die 10% korting geeft in mijn webshop én van elke workshop ontvang je het patroon ook in PDF vorm. Zo kan je ongelimiteerd doorgaan.

> Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen.

 • Workshop Confetti time (ouder & kind) 17 maart

  12,00
  meer info
 • Workshop Inner Circle 31 maart

  18,00
  bestel nu
 • Workshop Light Beam 2 maart

  22,00
  meer info
 • Workshop Beau Blom 23 maart

  22,00
  bestel nu
 • Workshop Mooie Mok 11 maart

  24,00
  meer info