WORKSHOPS

Leer ook hoe leuk en gemakkelijk het is om thuis keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Ik geef je heldere instructies en inspiratie om zelf keramiek te stippen. Tijdens de workshop krijg je uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, maar ook top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd. Maar pas op, stipstijlen is verslavend!

Wat is inbegrepen:
De workshop is tot in de puntjes verzorgd. Je kan gebruik maken van alle verf en materialen en kiest zelf welk keramiek je beschilderd. Bij de reguliere workshop neem ik verschillende ronde en vierkante bordjes mee in diverse maten. Ze hebben een vlakke vorm; daarop kan je de techniek eenvoudig leren. Uiteraard is tijdens een workshop ook drinken en lekkers. Ik hoop dat het echt een uitje voor je is!

Kosten:
De workshop kost 45 euro per persoon. Af en toe worden er ook speciale edities en workshops voor gevorderden gegeven. Die prijzen wijken af.

De workshops zijn op inspirerende locaties door heel het land. Tip: wacht niet te lang met het bestellen van een ticket als je interesse hebt. Sommige workshops zitten in no-time vol. 

En er komen geregeld nieuwe data en locaties bij. Houd de site en mijn social media dus in de gaten!

Bekijk het aanbod.