fbpx

Workshops
Stipstijl

Nu beschikbaar: online stipsessies. Veilig en gezellig vanuit je eigen huis samen stippen aan een patroon.

De online versie van de workshop Stipstijl, waarin je thuis en op een moment dat jou uitkomt alles over stippen leert, volgt zo snel mogelijk. Wil je op de hoogte blijven? Meld je gauw aan als VIP stipster.

Vanwege de maatregelen rondom Corona is de agenda met reguliere fysieke workshops keramiek beschilderen met stippen even minder gevuld. Er zullen dit najaar een aantal fysieke workshops plaatsvinden, waarbij eerst voorrang gegeven wordt aan deelnemers die dit voorjaar tickets hebben geboekt.

Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zo snel mogelijk veilige en goede workshops op fijne locaties door heen Nederland en België te kunnen aanbieden. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je nu gratis aan als VIP stipster. Je ontvangt dan ook inspiratie, nieuws en handige tips over het stippen.

WORKSHOPS

Leer ook hoe leuk en gemakkelijk het is om thuis keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Ik geef je heldere instructies en inspiratie om zelf keramiek te stippen. Tijdens de workshop krijg je uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, maar ook top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd. Maar pas op, stipstijlen is verslavend!

Weet je al hoe leuk stippen is en wil je meer weten over bijvoorbeeld stippen op bolle voorwerpen en kleurcombinaties? Volg dan een workshop voor gevorderden. In een kleinere groep gaan we dieper in op de techniek en mogelijkheden.  

Wil je meer informatie over de workshops keramiek beschilderen met stippen? Klik op de tegel.

Wat is inbegrepen:
De workshop is tot in de puntjes verzorgd. Je kan gebruik maken van alle verf en materialen en kiest zelf welk keramiek je beschilderd. Bij de reguliere workshop neem ik verschillende ronde en vierkante bordjes mee in diverse maten. Ze hebben een vlakke vorm; daarop kan je de techniek eenvoudig leren. Bij een workshop voor gevorderden stippen we op een bol voorwerp. Uiteraard is tijdens een workshop ook drinken en lekkers. Ik hoop dat het echt een uitje voor je is!

Kosten:
De workshop kost 45 euro per persoon. Af en toe worden er ook speciale edities en workshops voor gevorderden gegeven. Die prijzen wijken af.

De workshops zijn op inspirerende locaties door heel het land.

Tip: wacht niet te lang met het bestellen van een ticket als je interesse hebt. Sommige workshops zitten in no-time vol.

Er komen geregeld nieuwe workshopdata en locaties bij. Houd de site en mijn social media dus in de gaten.