fbpx

Workshops
Stipstijl

Offline

Vanwege de maatregelen rondom Corona zijn de fysieke workshops keramiek beschilderen met stippen even on hold gezet. Natuurlijk kijk ik er ook naar uit om zo snel mogelijk veilige en goede workshops op fijne locaties door heen Nederland en België te kunnen aanbieden. Begin 2021 bekijk ik opnieuw de mogelijkheden. Hieronder krijg je een indruk van de fysieke workshop.

Online

De online versie van de workshop Stipstijl volgt zo snel mogelijk. Daarin leer je, thuis en op een moment dat jou uitkomt, alles over de techniek, materialen, zelf patronen maken en kleurencombinaties maken. Dat wordt super leerzaam en leuk! Wil je op de hoogte blijven? Meld je gratis aan als VIP stipster.

Wil je veilig en gezellig vanuit je eigen huis samen stippen en ondertussen handige tips en tricks en persoonlijk advies krijgen? Check dan de online stipsessies. We werken allemaal aan één specifiek patroon. Bij elke sessie staat vermeld wat je nodig hebt om mee te doen. We lopen stap-voor-stap het patroon door en proberen tijdens de sessie zoveel mogelijk te behandelen. Super inspirerend. Uiteraard kan je de kunst bij mij afkijken, want ik stip natuurlijk ook lekker mee. En heb je specifieke vragen? Ik beantwoord ze met liefde. Van elke sessie krijg je het patroon ook in PDF vorm. Zo kan je ook na de stipsessie lekker doorgaan.

> Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online en/of fysieke workshops? Houd mijn site en socials in de gaten. Je kan je ook aanmelden als VIP stipster. Je ontvangt dan naast nieuws over workshops, ook inspiratie, exclusieve informatie en handige tips over het stippen.

OFFLINE WORKSHOPS

Leer ook hoe leuk en gemakkelijk het is om thuis keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Ik geef je heldere instructies en inspiratie om zelf keramiek te stippen. Tijdens de workshop krijg je uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, maar ook top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd. Maar pas op, stipstijlen is verslavend!

Weet je al hoe leuk stippen is en wil je meer weten over bijvoorbeeld stippen op bolle voorwerpen en kleurcombinaties? Volg dan een workshop voor gevorderden. In een kleinere groep gaan we dieper in op de techniek en mogelijkheden.  

Wil je meer informatie over de workshops keramiek beschilderen met stippen? Klik op de tegel.

Wat is inbegrepen:
De workshop Stipstijl is altijd tot in de puntjes verzorgd. Je kan gebruik maken van alle verf en materialen en kiest zelf welk keramiek je beschilderd. Bij de reguliere workshop neem ik verschillende ronde en vierkante bordjes mee in diverse maten. Ze hebben een vlakke vorm; daarop kan je de techniek eenvoudig leren. Bij een workshop voor gevorderden stippen we op een bol voorwerp. Uiteraard is tijdens een workshop ook drinken en lekkers. Ik hoop dat het echt een uitje voor je is!

Kosten:
De workshop kost 45 euro per persoon. Af en toe worden er ook speciale edities en workshops voor gevorderden gegeven. Die prijzen wijken af.

De workshops zijn op inspirerende locaties door heel het land.

Tip: wacht niet te lang met het bestellen van een ticket als je interesse hebt. Sommige workshops zitten in no-time vol.

Er komen geregeld nieuwe workshopdata en locaties bij. Houd de site en mijn social media dus in de gaten.