Stippen tijdens de zomervakantie

Heb jij de afgelopen zomer ook op een camping gestipt of thuis met je voeten in een zwembadje? Of ben je tijdens je vakantie gaan zitten om mijn nieuwe boek Stippen. & kleur lekker te lezen? Dat deden meer mensen.

De volgende foto’s kreeg ik zoal toegestuurd. Heerlijk om te zien hè? Stippen kan op zoveel plekken en momenten! Onderaan deze pagina zie je ook een aantal van mijn vakantiefoto’s. Ja, ik heb in Frankrijk voor en in onze camper gestipt, hetzij dat ik het resultaat nog niet kan laten zien. 

Laat jouw stipwerk zien

Heb jij het stipvirus te pakken? Deel jouw foto via social media, tag @stipstijl en gebruik de hashtag #stipstijlvirus. Elke week zet ik een stipster #inthestiplight. Die persoon krijgt een verrassing thuisgestuurd.

Foto van Marjan Bongers – Houweling

Foto van Arienne van Herwijnen

Foto van Maaike Seesink

Foto van Marjolein van Kuler

Foto van Joke

Foto van Claudia Looijs

Foto van Marianne Köhlen

Foto van Lisa Sprenkeler

Foto van Johsje

Foto van Claudia Looijs

Foto van Sandra Vronik

Foto van Maaike Seesink

Mijn eigen vakantie

Hieronder krijg je een korte indruk hoe ik mijn vakantie doorbracht: vooral veel met mijn gezin, buiten, met onze camper, in de natuur, met lekker eten en naast stippen ook andere creatieve hobby’s. Het eindresultaat van mijn stipwerk kan ik niet laten zien. Dat is bestemd voor het komende Stippen. D.I.Y. inspiratieschrift.

Ben je op zoek naar de fijnste stipmaterialen voor het mooiste resultaat? Vind D.I.Y. boxen, keramiek, handige tools, porseleinverf, patronen en kado’s in mijn webshop!

Copyright: Alle gegevens (tekst en beelden) op deze website zijn eigendom of in licentie van Nienke van der Zwan en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is dus niet toegestaan om content zonder toestemming te kopiëren.