Stippen. & kleur

In dit tweede Stipstijl boek vind je 10 nieuwe patronen voor elk niveau geschikt en leer je o.a. álles over kleur en verf mengen. Inclusief toegang tot exclusief bonusmateriaal.

Stippen. & kleur

Op deze pagina krijg je een sneak peek van mijn 2e boek. Wie weet vind jij het ook lastig om de kleuren te kiezen voor je nieuwe stipwerk. Want welke kleuren passen nou echt mooi bij elkaar en hoe maak je deze kleuren dan? En hoe vind je hierin je eigen stijl? Of misschien wil je gewoon de gloednieuwe patronen zien. Mijn boek ‘Stippen. & kleur’ is dan écht iets voor jou!

Dit boek bevat een schat aan informatie over kleur. Of je nu van rustige tinten houdt of blij wordt van felle kleuren, ik leer je hoe je keramiek eenvoudig omtovert tot unieke cadeautjes en eyecatchers voor in je huis.

Het boek zit vol patronen voor zowel de beginnende stipper als voor de meer ervaren stipfan en bevat boordevol praktische tips, nieuwe tricks en veel inspiratie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

In 144 pagina’s verklap ik nog meer stipstijlgeheimen. In het boek zit ook een speciale toegangscode voor gratis bonusmateriaal op mijn website.

Goed om te weten: het boek wordt niet meer gedrukt, maar is wél als e-book verkrijgbaar! Superhandig, je krijgt het boek direct als ePub bestand in je inbox en kan het écht overal mee naar toe nemen.

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

PS For orders outside the Netherlands, Belgium or Germany please contact info@stipstijl.nl

Reacties op Stippen. & kleur

Door dit boek kan ik weer vol plezier kleuren kiezen en zelfs maken!

Het eerste boek van Nienke heb ik ook, met daarin de basis. Maar waar ik tegenaan liep was de kleurkeuze van de verf. Door dit boek kan ik weer vol plezier kleuren kiezen en zelfs maken! De patronen in het boek tillen je stipkunsten naar een nóg hoger level. Door de boeken van Nienke voel ik me een ware kunstenaar in mijn eigen atelier (lees; woonkamer).
Vicky

Ik vind het een fantastisch boek.

Het geeft je nét even wat meer hulp dan het eerste boek. Ik ben 13 jaar oud en ik vind het geweldig hoe je dingen uitlegt en maakt. Hopelijk komt er snel een boek 3!
Noor

Een boek waar je vrolijk van wordt!

Veel kleur, duidelijke stappen, veel ruimte voor eigen creativiteit, mooie foto’s… als dit boek op de mat valt, dan laat je al je andere werk liggen (dus: wees gewaarschuwd :-). De kleurentips zijn ook voor allerlei andere hobby’s toe te passen. Dat vind ik erg leuk!
DrSijn

Het is interessant en inspirerend voor zowel de ervaren als de beginnende stipper

Wat een heerlijk boek! Ik vind het een ontzettend waardevolle toevoeging aan het bestaande boek ‘Stippen’ maar ook los perfect te lezen. Het is interessant en inspirerend voor zowel de ervaren als de beginnende stipper. Zo fijn ook, al die mooie nieuwe patronen die stap voor stap uitgelegd worden. Met als toevoeging nog verschillende kleursuggesties. Fantastisch!
Linda

Wat ben ik blij met het tweede boek van Nienke!

Ik ben nog een beginnende stipper maar wauw, wat ben ik blij met het tweede boek van Nienke! De kleurkeuze is altijd een dingetje, maar dit boek helpt mij echt door eens iets anders te kiezen. En wat ben ik blij met alle nieuwe patronen, een blije stipper hier :).
Kelly