Vul je mailadres in, mis niets én krijg een stippatroon gratis

Al meer dan 4.000 mensen hebben zich aangemeld voor mijn speciale mailinglijst en zijn VIP StipSter.

Wil je dit ook?

 • gratis handige tips en inspiratie over stippen
 • exclusief toegang tot speciale acties
 • gratis kleurrecepten en kleurencombinaties voor porseleinverf
 • kijkje achter de schermen
 • inspiratie voor je stipwerk
 • info over nieuwe tools, producten en patronen
 • als eerste mogelijkheid om je in te schrijven voor workshops en events, zoals Stipstijl Fan Event en de stipreizen naar Spanje

  Vul je naam en mailadres in en mis niets meer.

  Als welkomstkado krijg je patroon Bonbondots gratis in je inbox!

  Dit is patroon Bonbondots.

  Schrijf je in en krijg de werkbeschrijving direct gratis in je inbox!

  Wat onwijs leuk dat je creatief aan de slag gaat en wilt stippen. Zelf iets moois maken met je handen is erg mindful en geeft zoveel voldoening. Heb je wel de waarschuwing gehoord? Stippen is verslavend. Er heerst zelfs een #stipstijlvirus. Die is gelukkig ongevaarlijk.

  Zelf begon ik in 2003 met stippen nadat ik een jaar in Australië had gewoond en gereisd. De eeuwenoude stipkunst van Aboriginals inspireerde mij. Ik begon gewoon als hobby met spijkers uit de schuur. Direct merkte ik hoe leuk, ontspannend maar ook hoe verslavend het stippen is.

  Nooit had ik toen kunnen bedenken dat stippen als dé nieuwe creatieve trend wordt gezien. Dat er duizenden mensen genieten van het #stipstijlvirus, er een Stipstijl-productlijn is én dat mijn eerste boek Stippen. én mijn twee boek Stippen. & kleur bestsellers werden. Zó tof dat zoveel mensen het stippen ontdekt hebben.

  Stippen is verslavend en iedereen kan het! 

  Ik heb jarenlange ervaring met het ontwerpen van stippatronen, workshops gegeven aan duizenden mensen in Nederland en daarbuiten en materialen ontwikkeld die het stippen prettiger, leuker en ook mooier maken. De techniek die ik uitleg, kan op allerlei materialen toegepast worden. Vind je het spannend om te beginnen? Weet dat mijn motto is: #hetkomtgoed.

  Mijn kennis deel ik graag met je. Als je je aanmeld als VIP stipster ontvang je gratis patroon Bonbondots en ook handige tips, nieuws en exclusieve acties. Kortom: je mist niets meer! Wil je alles weten? Volg mijn online basiscursus Stipstijl of koop een van mijn boeken.

  Heel veel nieuwsbrieven verdwijnen direct in de prullenbak, maar de nieuwsbrief van Stipstijl niet. De vormgeving is een feestje, zo leuk, je wordt er gelijk vrolijk van! En er worden leuke en handige tips gedeeld, je bent direct op de hoogte van de tofste projecten. Als je van stippen houdt is dit gewoon een must, nou ja niets moet, maar toch… En ook belangrijk de frequentie is prima.

  Maaike

  Het is echt een feestje om je VIP stipster mails te ontvangen. Het komt omdat ze vrolijk zijn opgemaakt en een positieve inhoud bevatten. Maar wat het mooiste is, is dat ze accuut je al dan niet in ruste stipvirus aanwakkeren. Je weet gewoon dat je geboost wordt om weer lekker aan het stippen te slaan. Ik vind de stipstip maar zeker ook de behind the scènes achtige onderdelen erg tof! Kan eigenlijk niets bedenken wat er nog beter aan zou kunnen. Wellicht de frequentie van uitkomen 😉.

  Karen

  Stipstijl respecteert jouw privacy.